Parę lat temu mój kumpel miał dwa auta: Opla Asconę 1.6 na gaźniku i z LPG i jednocześnie jego rodzice mieli Corsę B 1.2i 65KM (ostatni wypust z 2000 roku). I zawsze mówił, że ta Ascona jest zajebiście szybka a Corsa rodziców to mała-wielka powolna kupa, zupełnie pozbawiona wigoru i osiągów. I tak gadał kawał czasu aż do momentu, gdy pojechaliśmy "na Ordona". Tam wpadł na pomysł aby stoperem zmierzyć osiągi. I okazało się, że po tych pomiarach przyśpieszenie Corsy było dobre kilka sekund lepsze niz Ascony. Po długich rozmowach przy browarze doszlismy do wniosku, iż te "zejebiście szybkie" osiągi Ascony to było zupełnie subiektywnie odczucie spowodowane hukiem we wnętrzu i tragicznym prowadzeniem - o lata świetlne gorszym niż w Corsie...
Album zdjęciowy OCP
Zwiń
X
-
Album zdjęciowy OCP
Witam,
Ostatnio szukałem na forum jak rozebrać pewny element, no i niestety zdjęcia były, ale już wygasły na jakiś serwisach do uploadu obrazków.
Przyszedł mi natomiast taki pomysł, żeby powstał album ze zdjęciami po jakiś rozbiórkach np. na Picassie Google i tam każdy by mógł sobie zerknąć jak co wygląda ? Pokatalogowało by się to odpowiednio itd itp.
Co o tym sądzicie ?Pozdrawiam,
Siudyk
-
-
siudyk, wystarczy aby OCP-owicze robili opis modyfikacji i dodawali zdjecia jako załaczniki. A wiele praktyczniejsze, wstawic to w regulamin i po kłopocie . A moderator czy administrator zapewnił koncik "Modyfikacje krok po kroku" z brakiem mozliwosci dodawania komentarzy odpowiedzi, a jezeli ma sie pytanie to PW do autora tutorialu.
Taki moja mysl.
Komentarz
-
-
siudyk tu se masz z grupy małośląskiej http://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
+ to co jest w albumie na forum tejże grupy
Tylko jakis modziaszek jak ma czas niech sie tym zajmię
Komentarz
-
-
Tomaszek, bardziej chodziło mi o album części po demontażu. Np. jak rozbierasz coś po raz pierwszy to wiesz gdzie są zatrzaski i jest szansa, że nie pourywasz. Takie albumy jak wskazałeś to kojarzyłem że są
Jak GreenArrow, można dodawać jako załącznik i po kłopocie w sumie.
Tutaj zrobilem taki przyklad: AlbumPozdrawiam,
Siudyk
Komentarz
-
Komentarz